CiMcim Tutkum Alış Veriş





   Çoğunlukla kadınlara psikolojik ya da fizyolojik nedenler yükleyerek alışveriş çılgını simgesini bahşeden güzel dünyamızda aslında geniş çaplı bakarsak erkeklerinde kaçamak bir alışveriş çılgını olduklarını görmekteyiz.Özellikle internetten en çok alışveriş yapanlar onlar gözüküyor teknolojik ürünlerde özellikle..
    
     Fakat biz kadınların ki başkadır ,her ay ayrı bir yenilenmek gerekiyor ,gün oluyor sezonlar size yetmiyor,siz sezonlara.Ben şahsen istanbul da bunu tadıyorum.Her ay bir markadan,bir parçasından birşey koparmayınca kendinizi bakımsız hissediyorsunuz.Zaten her yeni gün; şuna şu renklerde birşey lazım,buna bu lazım diyerek ihtiyaç üstüne ihtiyaç çıkıyor.Bir türlü tamamlayamıyorsunuz,belki de tamamlamak istemiyorsunuz.İşin eğlencesi o sanırım.                                         


  


   Hem uygun,hemde şık alışveriş için çok dolaşmanıza gerek kalmadan bazı bildiğim yerleri not düşeceğim.
      Kadıköy benim için her zaman,hem uygun hem enteresan güzel bir yer olmuştur.Bazen arkadaşlarla,çok uygun ve çok güzel rakamlara denk geldiğimiz 'Kadıköy Natılıus' da ki İpekyol ve Guess mağazalarının indirimlerine dikkat etmek lazım.Hoş elbiseler hoş fiyatlar olabiliyor. Büyük mağaza olarak da Zara ve Koton bulunuyor fakat Koton'un İkitelli de  ve maltepede e-5 üzerindeki satış noktalarında fiyatlar daha  uygun.Zara'nın  Yenisahra Optimumda outleti var.
   Dönelim Kadıköy'e;asıl güzel olan orada,4 katlı ve harika mağazalar var.Bahariye Mango mağazasını tavsiye ederim mesela.Oraya bakmadan alışveriş yapmayın.Kadıköy adliyesinin yanında yer alıyor.Bir de aynı yol üzerinde, Mudo nun outleti var.Eskiden Salıpazarı kurulan Kotçular Çarşısı var,oraya da gidip göz atmak gerek.Bazen elinize iyi  markalar denk gelir.Ayrıca ev butikleri var;özel tasarımlar,ilginç modeller bulabilirsiniz.Bir ara çok iyi bir  Gap gömlek bulmuştuk ve her hangi bir defosuda yoktu,birde Zara  işlemeli bir bluz almıştım.Oraya da göz atmak gerektir.Kadıköy'de başka bakmanız gereken yerler çantacılar ve ayakkabı mağazalarıdır.Göz atmanızı şiddetle tavsiye ederim (bu şiddet kelimesi de son zamanlarda takıldı dilime,hayır arkadaşlar şiddet yok). Adilışık'ı da unutmamak gerek, indirim günleri çılgınlaşıyor bu mağaza,süper elbiselere denk gelmeniz çok olası.


Avrupa yakasında ise yine Şişli ve Avcılar da Koton'un indirimli mağazalrı var.Sosyete pazarı denilen bir yer de var,bir kere gitmiştim iğne atsanız düşmeyecek,tıklım tıklım.Bu Edirnekapı metrosuna bindiğiniz de Rami de inince hemen bulabilirsiniz.O tarafa gitmişken Gaziosmanpaşa'nın çarşıları da kalabalıktır.İthal ve ilginç ürünler bulabilirsiniz ayrıca çok  uygundur da.İç çamaşır'ı ve penye olarak  C&A mağazalarına bakabilirsiniz.Ayrıca gene Anadolu yakasında Üsküdar Toptaşı'na da yeni bir C&A mağazası açıldı(Belirtmeden geçemedim).Beğendiğim,güzel ve kaliteli  ürünleri mevcut.
Hatırladıklarım bu kadar,hatırladıkça not düşerim inşallah.Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz arkadaşlar...

Not:Çok fazla dilbilgisi,kelime,ve daha sayamayacağım hata vardı Esra...Düzeltmek yarım saatimi aldı.(Mark Suzan)

Yorumlar

Bak Bu Harika dedi ki…
Benim içinde alışveriş terapi gibidir. Ne zaman canım sıkılsa kendimi çarşıya atarım rahatlarım.
sefan olsun benim içinde gez alış veriş yap...
Esra dedi ki…
Aynen birde kuaföre uğramak yeni bir ambiyans bulmak ,gerçekten süper oluyor
SEVALCE LEZZETLER dedi ki…
Sanırım internet alışverişi beyleri.Mağaza alışverişi bayanları mutlu ediyor:)
Sevgiler...
Esra dedi ki…
haha kesinlikle :D
Unknown dedi ki…
Bayilirim alisverise :) Hatta bugun birazdan Pendik'teki Viaport'a gidicem. Orada da cok guzel markalar ve indirimler var su anda :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tezhip

Tezhip dersleri 2-3.

Kroyçer Sonat Hayatın ve Ahlâkın Terennüm Edilemeyen Senfonisi